Hulk Hogan kiistää vaimonsa pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, meni taannoin naimisiin Jennifer McDanielin kanssa. Ex-vaimo Linda Hogan nyhti miehestään jokaisen mahdollisen pennin ja sentin, ja nyt hän sivaltaa miestään vielä elämäkerrassaan.

Linda Hogan esittää tuoreessa Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropes -kirjassaan rajuja syytöksiä, sillä hän väittää wrestling-tähden pahoinpidelleen häntä esimerkiksi kuristamalla ja repimällä hänen paitansa. Nyt Hulk Hogan on kiistänyt jyrkästi väitteet ja toteaa ettei ole koskaan tehnyt pahaa vaimolleen. Wrestling-tähden mukaan katkera vaimo yrittää edelleen loata hänen maineensa.

– Hän ratsastaa edelleen Hulk Hoganin nimellä. Jos sen ottaa häneltä pois, ei jäljelle jää mitään, Hulk Hogan kertoi Bubba the Love Sponge Show -ohjelman haastattelussa.

Hulk Hoganin häät tuoreimmat häät eivät sujuneet aivan odotusten mukaan. Paikalla nähtiin nimittäin käsirysy, joka ei ilmeisesti ollut wrestling-tyylisesti etukäteen sovittu ja käsikirjoitettu. Paikalle kutsuttiin poliisipartio selvittämään välikohtausta, joka syntyi turvamiehen ja paparazzikuvaajan välille. Turvamies otti kuvaajaa kurkusta kiinni, ja nyt kuvaaja väittää olleensa kaikille sallitulla yleisellä alueella välikohtauksen sattuessa.