Hollywood-kaunotar kieltäytyi Guns’n’Roses -keikoista – tässä syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith oli aikoinaan nouseva rocktähti, mutta kansainvälinen läpimurto jäi tekemättä. Nyt hän on paljastanut miksi luopui unelmastaan juuri kun se oli mahdollisesti toteutumassa.

Jada Pinkett Smith kertoo, että hänen luotsaamalleen Wicked Wisdom -yhtyeelle tarjottiin aikoinaan lämmittelyesiintyjän paikkaa Guns’n’Roses -yhtyeen kiertueelle. Smith päätti kuitenkin kieltäytyä kunniasta ja rocktähden urasta, koska hän halusi keskittyä lastensa kasvattamiseen.

– Minun piti tehdä valintoja. Uskokaa minua, olisin edelleen tien päällä Wicked Wisdom -yhtyeeni kanssa ja tekisin edelleen useita elokuvia vuodessa. Noita asioita en kuitenkaan lopulta voinut tehdä, koska minulla oli vastuu perheestä. Nyt minulla on kuitenkin lapsia, joilla on omat lahjakkuutensa ja minun pitää tukea heitä urillaan, Jada Pinkett Smith kertoi Redbook-lehdelle.