Suosikkisarjan tähti yritti itsemurhaa? kieltäytyi hoidosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Tudors-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Jonathan Rhys Meyers kiidätettiin tiistaina sairaalaan Lontoossa. Hänen epäillään yrittäneen itsemurhaa. Näyttelijä kielsi nimittäin ambulanssimiehiä hoitamasta häntä.

Ensihoitajat joutuivat soittamaan paikalle poliisit, jotka saivat hillittyä näyttelijää sen verran, että tämä saatiin rauhoittumaan ja sairaalahoitoon. Hoidon aloitus kuitenkin viivästyi näyttelijän takia puolen tunnin ajan. Jonathan Rhys Meyers on ollut viime vuosina useita kertoja vieroitushoidossa alkoholismin takia

– Tämä on hyvin surullista. Ensihoitajien mielipide on, että hän yritti riistää henkensä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Meyersin epäillään ottaneen yliannostuksen unilääkkeitä. Nyt näyttelijä on jo päässyt sairaalasta, mutta hän ei ole suostunut kommentoimaan tapausta.