”Michael Jackson otti itse tappavan annoksen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla tuli kuluneeksi kaksi vuotta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Tuossa ajassa ei ole kuitenkaan vieläkään saatu selvyyttä supertähden kuolemaan johtaneista tapahtumista. Tapauksen oikeudenkäynnistä on tullut suoranainen farssi.

Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray on syytettynä hoidokkinsa kuolemasta. Murray on nyt jälleen toistanut kantansa siitä, että hän ei ollut vastuussa tapahtuneesta. Lääkärin mukaan Michael Jackson nimittäin otti itse tappavan annoksen voimakasta Propofol-lääkettä. Tällä viikolla Murray esitti tuomarille vaatimuksen, jossa hän vaatii syytteiden hylkäämistä ilman oikeuden pääkäsittelyä.

TMZ-julkaisun haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan Murray toteaa Jacksonin ottaneen tappavan annoksen hänen tietämättään ja on siksi kokonaan yksin vastuussa kuolemasta. Jo aiemmin on kuitenkin todettu, että Propofol-lääkettä ei olisi saanut edes olla Jacksonin asunnolla, koska sen käyttö sairaaloiden ulkopuolella on kielletty. Ambulanssin saapuessa tähden kotiin lääkäri ei maininnut antaneensa Jacksonille Propofolia.