Järkytys lentokentällä: Kuoleva 95-vuotias pakotettiin riisumaan märkä vaippansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina erityisesti Yhdysvalloissa lentokenttien turvatarkastajat ovat syyllistyneet turvallisuuden nimissä törkeisiin ylilyönteihin, joiden kohteena ovat olleet yleensä naiset ja lapset. Julkisuuteen on tullut kymmeniä tapauksia, jotka ovat jopa seksuaalisia ahdisteluja.

Tuoreimmassa tapauksessa turvatarkastajien ahdistelun uhrina oli Detroitin lentokentällä 95-vuotias pyörätuolissa istuva mummo, joka sairastaa leukemiaa ja oli matkalla Michiganin Hastingsiin, jossa hän haluaa kuolla ja tulla haudatuksi.

Ensin mummolle tehtiin ruumiintarkastus vaatteiden päältä, mutta tarkastajan huomattua mummon jalkovälissä jotain suurta ja pehmeää, vaati hän mummoa poistamaan ”esineen”. Kyseessä oli vaippa, johon mummo oli jo ehtinyt virtsata. Mummon saattaja kertoi että kyseess oli märkä vaippa, mutta tarkastaja vaati sen poistamista turvallisuussyihin vedoten. Tarkastajien esimiesten mukaan he toimivat täysin annettujen ohjeiden mukaisesti.

Viime aikoina turvatarkastajia on syytetty seksuaalisesta ahdistelusta, sillä he ovat kosketelleet asiakkaita toistuvasti sopimattomalla tavalla. Julkisuudessa on väläytelty myös mahdollisuutta, että turvatarkastajat saavat muiden intiimialueiden koskettelusta seksuaalista tyydytystä. Yksi uhreista on entinen Miss USA, jonka vaginaa turvatarkastaja hipelöi neljä kertaa yhden tarkastuksen aikana.