Nicole Scherzingerin kurvit ihastuttivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti keväällä tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen. Sittemmin hän on siirtynyt kokonaan soolouralle ja X Factor -ohjelman tuomariksi.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger on täyttänyt vuosia, ja synttäreitään kaunotar vietti Las Vegasin suositulla Tao-klubilla. Synttärisankari oli luonnollisesti illan kuvatuin kaunotar, mutta suosioon vaikutti todennäköisesti myös varsin näyttävä asuvalinta.

Nicole Scherzinger työskentelee parhaillaan oman soolomateriaalinsa markkinoinnin parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Vielä ei ole tietoa viivästyttääko pesti X Factor -tuomaristoon soololevyn julkaisua.