Pippa Middleton shoppaili ilman alushousuja? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka nousi isosiskonsa kuninkaallisten häiden myötä hetkessä maailmanlaajuiseksi julkkistähdeksi. Sittemmin Pippa pääsi myös sarjakuvan tähdeksi.

Nyt julkkistähti on bongattu shoppailemassa Lontoossa. Tumma kaunotar oli tällä kertaa pukeutunut punaiseen mekkoon, ja hääasunsa tavoin mekko oli varsin tyköistuva. Näin ollen viihdelehdet saivat jälleen syyn arvuutella oliko Pippa tällä kertaa pukenut alushousut jalkaansa. Sinäkin voit arvioida sitä näistä kuvista.

Viime kuussa sitten sporttinen 27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa ja pian sen jälkeen osallistumassa Highland Cross Challenge -kilpailuun Britanniassa. Kuninkaallisten häiden jälkeen Pippa on eronnut silloisesta poikaystävästään Alex Loudonista. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi.