Pippa Middletonin suhdesotkuissa yllätyskäänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka nousi isosiskonsa kuninkaallisten häiden myötä hetkessä maailmanlaajuiseksi julkkistähdeksi. Viime aikoina Pippa on ollut runsaasti otsikoissa ihmissuhteidensa merkeissä.

Viime kuussa brittilehdet paljastivat Pippan eronneen poikaystävästään Alex Loudonista yli vuoden seurustelun jälkeen, ja sittemmin häntä naitettiin useille julkkiskomistuksille. Nyt on kuitenkin ilmeisesti käynyt niin, että vanha suola on janottanut, sillä Pippan kerrotaan palanneen takaisin Loudonin kainaloon. Eilen ex-pariskunta nähtiin Wimbledonissa läheisissä tunnelmissa. Eron syyksi kerrottiin aiemmin Pippan äkillinen megajulkisuus, josta Alex ei pitänyt.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.