Pyörätuolimies taltutti ryöstäjän! Kamppailu tallentui videolle – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa kansalaiset eivät nykyisin uskalla mennä auttamaan toisia hädässä, ja siksi esimerkiksi pahoinpitelyjä ja ryöstöjä tapahtuu kaduillakin keskellä kirkasta päivää. Nyt eräs odottamaton sankari on kuitenkin taltuttanut ryöstäjän.

Verkossa julkaistulla valvontakameran videolla nimittäin nähdään kuinka nuori mieshenkilö yrittää ryöstää pientä supermarkettia. Hän saapuu kassatiskille ja tunkee itsensä väkisin henkilökunnan puolelle tavoittelemaan kassakonetta.

Tilanteen nähnyt pyörätuolissa oleva mies rullasi itsensä paikalle ja päätti estää ryöstön. Myyjän avustuksella hän sai ryöstäjää kurkusta kiinni ja kaatui tämän kanssa maahan. Sankari sai pidettyä ryöstäjää kiinni kunnes paikalle ehti muita sivullisia kamppailemaan ryöstäjän kanssa.