”Quentin Tarantino masturboi nuollessaan varpaitani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Quentin Tarantino on monellakin tavalla mielenkiintoinen ja erikoinen persoona. Nyt hän on joutunut otsikoihin seksuaalisten puuhiensa merkeissä, kun eräs nuori nainen on esittänyt julkisuudessa kohuväitteitä.

Radar Online -julkaisun mukaan 23-vuotias Beejoli Shah kertoi tavanneensa Quentin Tarantinon Hollywoodissa järjestetyissä juhlissa. Bileissä he suutelivat, ja Pulp Fiction -ohjaaja kutsui naisen lopulta kotiinsa. Siellä tapahtuneessa intiimissä kanssakäymisessä ohjaajatähti pääsi toteuttamaan poikkeuksellista seksifantasiaansa. Naisen mukaan Tarantino nimittäin nuoli hänen varpaitaan masturboidessaan.

– Menimme hänen kotiinsa, joka oli upea. Pitkän elokuvakeskustelun jälkeen Quentin ehdotti, että menisimme sänkyyn. Silloin aloin panikoida. Sitten hän kysyi minulta saako hän nuolla varpaitani samalla kun masturboi. Mitä hittoa? Ne olivat elämäni oudoimmat kymmenen minuuttia. Oscar-voittaja nuolemassa jalkojani masturboidessaan. Totta puhuen se ei ollut kovin paha juttu, Beejoli kertoi.