Ashley Greene tyrmäävän kauniina leidinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Läpimurtonsa julkkistähdeksi Ashley teki kun hänen alastonkuvansa päätyivät aikoinaan julkisuuteen. Greene on tehnyt myös alastonmallin töitä ja näytellyt Twilight-elokuvissa. Tällä kertaa näyttävä kaunotar on ikuistettu poikkeuksellisen tyrmäävänä Salvatore Ferragamon uuden naisten malliston julkaisujuhlissa.

24-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut parin vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon ja lukeutuu nykyisin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden tuoreessa haastattelussa Ashley kertoo haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.