Jennifer Love Hewitt vaihtoi alaa – siirtyi kameran taakse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään myös The Client List -televisioelokuvassa. Viime aikoina uusia menestysrooleja ei ole tullut, mutta neitokainen on siitä huolimatta tiiviisti otsikoissa. Nyt hänen on kerrottu vaihtavan hieman urasuunnitelmiaan.

Jennifer Love Hewitt on nimittäin Huffington Post -lehden mukaan siirtymässä kameran edestä kameran taakse. Hän on nimittäin saanut kiinnityksen elokuvaohjaajaksi. Jenniferin ensimmäinen ohjaustyö tulee olemaan aaveista kertova jännityselokuva Wait Till Helen Comes. Aiemmin hän on ohjannut muutamia jaksoja Aavekuiskaaja-sarjastaan, joten perustuntuma aavetarinoiden ohjaamiseen on jo valmiina.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa noin 20 vuotta sitten. Kyseessä oli tuolloin Kids Incorporated –televisiosarja. Vuonna 1997 ensi-illassa nähtiin Tiedän Mitä Teit Viime Kesänä ja näin neidon ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe kuuluvat neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.