Megan Fox uransa kuumimmissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja.

Pari päivää sitten Megan nousi uudelleen otsikoihin, kun hänen Transformers-vastanäyttelijänsä Shia LeBeouf kertoi parin suhteesta elokuvien kuvauksissa. Tuolloin Fox seurusteli ilmeisesti nykyisen aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa, joten paljastus saattoi kaunottaren tukalaan tilanteeseen. Samalla Megan Foxin uran kuumimpia kuvia on kaivettu arkistoista ja koostettu poikkeuksellisen näyttäväksi kuvagalleriaksi.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.