MIley Cyrus poseerasi ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Nyt sama meno on jatkunut, kun poppari julkaisi jälleen itsestään rohkean kuvan.

Twitter-mikroblogiin vuoden tauon jälkeen taannoin palannut neitokainen poseeraa nyt yhdessä ystävänsä kanssa. Mileyllä on yllään ainoastaan ohut valkoinen ja paljastava paita, joka on putoamaisillaan hänen yltään. Nuorella tähdellä ei ole myöskään rintaliivejä yllään.

Kuva: Twitter

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.