Voiko Pamela Anderson tosiaan näyttää tältä? ”Kuin teinityttö” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut mukana eläinsuojelutyössä muun muassa poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt povipommi poseeraa tuoreissa kuvissa, joissa julkkistähti kuitenkin näyttää merkittävästi todellista nuoremmalta. Viihdelehdet eivät usko nuorennusleikkaukseen, joten kunnia povipommin uudesta ulkonäöstä mennee digitaalisten kuvankäsittelijöiden puolelle. Photoshop käy ilmeisesti aikakoneesta.

Pamela Anderson kamppailee edelleen vakavien taloudellisten ongelmien kanssa. Tähti on jopa harkinnut poseeraavansa jälleen alasti saadakseen rahaa velkojenmaksuun. 43-vuotias Anderson on poseerannut lukuisia kertoja Playboy-lehdessä. Taannoin povipommi teki ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran kyseisen lehden kannessa.