Paniikki lentokoneessa – skorpioni pisti matkustajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokunen vuosi sitten valkokankaalla pelotti Snakes On A Plane -elokuva, jossa suuri joukko tappavia käärmeitä pääsee yllättäen vapaaksi lentokoneessa. Nyt tosielämässä on tapahtunut vaaratilanne, jossa skorpioni pisti miestä kesken lennon.

Washingtonista Alaskaan matkalla ollut Jeff Ellis huomasi yölennon aikana, että hänen hihassaan on jotain poikkeuksellista. Alaska Airlinesin lentokoneeseen oli jotenkin päässyt sujahtamaan elävä skorpioni, joka oli päätynyt Ellisin vaatteisiin. Ennen kuin mies huomasi uhkaavan tilanteen, oli skorpioni ehtinyt jo pistää häntä kyynärpäähän.

Lennolla oli mukana lääkäri, joka tarkisti tilanteen ja päätyi siihen, ettei ollut aihetta ylimääräiseen laskuun. Määränpäässä Anchoragen lentokentällä paikalle kutsuttiin ensihoitajat tarkistamaan miehen tilanteen.