Wrestling-tähden kuolinsyyn tutkinnassa yllätyskäänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu viihdetaiteilija ja wrestling-tähti Randy Savage, eli Macho Man, kuoli toukokuun lopulla 58-vuotiaana. Hän menehtyi auto-onnettomuudessa Tampassa, Floridassa. Savage oli saanut ajaessaan sydänkohtauksen ja törmäsi sen seurauksena puuhun.

Pian kuoleman jälkeen levisi huhuja, joiden mukaan wrestling-tähti olisi ollut vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Nyt ruumiinavauksen tulokset ovat tulleet, ja ne vahvistavat huhut siitä, että Savagen veressä oli useita lääkeaineita. Niiden määrät olivat kuitenkin niin pieniä, etteivät lääkkeet voineet aiheuttaa sydänkohtausta.

Tulosten perusteella viranomaiset päättelivät, että Savage menehtyi sydänkohtaukseen eikä sen jälkeiseen kolariin. Hänen veressään oli myös alkoholia 0,3 promillea.

Randy Savage aloitti wrestling-uransa vuonna 1985 ja hänestä tuli nopeasti supertähti. Macho Man -taiteilijanimellä esiintynyt Savage juhli aiemmin tässä kuussa ensimmäistä hääpäiväänsä uuden Lynn-vaimonsa kanssa.