Snooki ei rintavakoaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti on nyt ollut reissupuuhissa, sillä hänet kuvattiin työntelemässä suurikokoista matkalaukkua. Neitokainen oli pukeutunut äärimmäisen antavaan toppiin, joka sai hädin tuskin pidettyä muodot piilossa katseilta.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen. Jwoww on ikuistettu lukuisia kertoja bikineissä, mutta Snooki on pitänyt rehevän vartalonsa yleensä vaatteiden alla piilossa.