Vanessa Hudgens pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli teininä tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin myös lisää, ja ne vahvistettiin myös aidoiksi.

Nyt Vanessa Hudgens nähdään poseeraamassa märkänä pikkuhoususillaan meren rannalla auringon jo laskettua. Samassa kuvasarjassa nähdään myös hieman vanhempia otoksia, joissa neitokainen poseeraa myös muiden muassa bikineissä.

Taannoin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch. Zack Snyderin ohjaama Sucker Punch saa ensi-iltansa Suomessa ennakkotietojen mukaan 13. huhtikuuta.