Geri Halliwell esitteli timmiä vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Taannoin laulaja paljasti jatkavansa uraansa musiikin parissa ja julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä.

38-vuotias entinen poptähti on nyt kuvattu nauttimassa auringonpaisteesta lomallaan Sardiniassa, Italiassa. Geri esitteli samalla poikkeuksellisen timmiä vartaloaan, josta esimerkiksi vatsalihakset näkyivät varsin hyvin.

Geri By Next -bikinimalliston äskettäin lanseerannut julkkistähti on nyt käyttänyt paparazzien kiinnostusta hyväkseen ja esitellyt bikinimallejaan kuvaajille huvijahdin kannella. Ilmaista mainostilaa saadakseen hän jopa riisui bikiniensä yläosan kuvaajien edessä.