Hotelli kehitti kuorsaajille omat erikoishuoneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotellien kehno äänieristys aiheuttaa usein ongelmia erityisesti silloin kun viereisessä huoneessa asustaa äänekkäästi kuorsaava henkilö. Nyt eräs hotelliketju on kuitenkin kehittänyt tähän ongelmaan ratkaisun.

Crowne Plaza -ketju on nimittäin lanseerannut kuorsaushuoneet, joiden on tarkoitus helpottaa ongelmaa ja vähentää kuorsaamisesta aiheutunutta meteliä. Seinien äänieristyksen sijaan hotelliketju on päätynyt kokeilemaan erityistä kuorsaamista vähentävää tyynyä ja ääntä vaimentavaa sängynpäätyä.

Hotellin mukaan sen käyttämän erikoistyynyn magneettikentät auttavat pitämään nukkujan ilmatiet avoimena ja siten vähentämään kuorsaamista. Myös kitalaen pitäisi tyynyn ansiosta pysyä timminä. Sen lisäksi sängyn patja on suunniteltu siten, että se estää nukkumisen selällään. Kuorsaushuoneita on tarjolla ketjun hotelleissa Lontoossa, Pariisissa ja Madridissa,