Jwoww’n rintavarustus vaikeuttaa liikuntaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, oli taannoin ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkasi julkistaa nakukuvat, mutta oikeus kielsi sen.

Nyt Jenni on kuvattu kuntoilutunnelmissa, kun hän oli lenkillä New Jerseyn rannalla. Muhkeista muodoistaan tunnettu kaunotar oli pukenut ylleen tiukan sporttitopin, joka sai tehdä täysillä töitä pitääkseen rintavarustuksen ylhäällä.

Taannoin ohjelman tuotantotiimi oli Italiassa kuvaamassa ohjelman uuden tuotantokauden jaksoja. Jersey Shore -tiimin reissu saapasmaahan ei ole sujunut kovin hyvin, sillä he ajautuivat kahnauksiin poliisin kanssa useita kertoja.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.