Kännisekoilusta tuli nettihitti – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen tarjoilija on noussut yllättäen nettitähdeksi YouTube-videopalvelussa julkaistun videon ansiosta. Miehen kännisekoilua on nimittäin katsottu muutamassa päivässä jo yli kaksi miljoonaa kertaa.

Videolla Julio Cesar -niminen mies esittelee sisäistä voimaansa kameran tallentaessa kaiken. Videon aluksi mies nähdään makaamassa maassa, minkä jälkeen hän nousee ylös ja aloittaa filosofisen saarnansa. Mies kertoo muiden muassa kykenevänsä näkemään tulevaisuuteen ja haluavansa päästä eroon alkoholismistaan.

Kännivideo päätyi lopulta myös Meksikon suosittuun Nayarit-nettijulkaisuun, jossa mies sai lempinimen El Fua. Monet meksikolaiset poliitikotkin ovat sittemmin kommentoineet videota, joka on nyt noteerattu myös muualla maailmassa. Videosta on tehty myös monia remixejä.