Kim Kardashian julkaisi oman bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kohu ei vaikuttanut Kimin hääsuunnitelmiin, sillä hänen on määrä astella alttarille elokuussa.

Kim tunnetaan erityisesti muhkeasta takapuolestaan, jota on useita kertoja epäilty silikonitäytteiseksi. Nyt neitokainen on julkaissut Twitter-blogissaan tuoreen bikinikuvansa. Kuvassa nähdään tietokoneen näyttöruutu, joka on ilmeisesti peräisin hänen kuvauksistaan.

Kuva: Twitter

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Kardashianin perheestä ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.