Lady Gaga julkaisi vessakuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on kiertänyt viime aikoina ahkerasti maailmaa markkinoimassa uutta albumiaan, jonka menestys on tähän saakka ollut pettymys. Uutukaiselta ei ole noussut vielä yhtään jättihittiä, kun edelliseltä levyltä niitä julkaistiin useita.

Nyt Lady Gaga on itse julkaissut verkossa kuvan, jossa hän istuu vessanpäntöllä provokatiivisessa asennossa käsi jalkovälissään. Vessakuvan kuvatekstiksi hän kirjoitti ”Private in public”.

Kuva: Amenfashion.tumblr.com

Viime viikolla Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pimittäneen myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin. Lady Gaga on kiistänyt väitteet rahojen pimittämisestä.