Mies kuvasi vatsatanssijoita – tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Koreassa puhuttaa parhaillaan tapaus, jossa mies on tuomittu vankilaan erikoisesta rikoksesta. Hän nimittäin kuvasi videokamerallaan vatsatanssijoita.

39-vuotias mies tuomittiin kymmeneksi kuukaudeksi vankilaan kuvattuaan salaa naisia, jotka olivat vatsatanssin oppitunnilla. Poliisin mukaan maaliskuussa kuvatulla videolla nähdään seitsemän naista harjoittelemassa vatsatanssia kerrostalon katolla. Mies kuvasi videonsa naapuritalosta käsin.

Erikoiseksi tapauksen tekee se, että naiset eivät olleet erityisen paljastavissa asuissa, vaan heillä oli yllään normaalit topit, The Korea Herald uutisoi. Mies on aiemminkin tuomittu salakuvauksesta, ja tuomioistuimen mukaan hän tavoitteli kuvaamisellaan seksuaalista tyydytystä. Siitä johtuen tuomio oli yllättävän raju.