Mies söi juovuspäissään vaimonsa korvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisille kännisekoiluille on saatu nauraa verkossakin lukemattomia kertoja, mutta aika ajoin juovuspäissään tehdään myös tyhmyyksiä. Kuluvan viikon tiistaina eräs intialainen mies on mennyt nauttimaan hieman vääränlaisen aterian.

Vahvasti juopunut mies oli jostain syystä saanut yöllä päähänsä nauttia ateriaksi vaimonsa korvan. Vaimo heräsi nimittäin siihen, että mies puraisi suuren palan hänen korvalehdestään ja söi sen saman tien. Ennen nielaisua mies oli sylkenyt vielä korvakorun suustaan, The Times of India uutisoi.

Tapausta oli edeltänyt pariskunnan välinen riita. 34-vuotias vaimo kertoi poliisille riidan alkaneen siitä kun vaimo oli valittanut miehensä viettävän hänen kanssaan liian vähän aikaa. Aviomies pakeni paikalta naapureiden hoitaessa vaimoa hoitoon. Mies on edelleen pakosalla.