Portsari ei päästänyt Justin Bieberiä gaalailtaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on VIP-vieras minne hän meneekin. Nykyisin hänellä on mukanaan näyttävät henkilökohtaiset turvamiehet, mutta nyt he ovat puolestaan aiheuttaneet Bieberille ongelmia.

TMZ on julkaissut paparazzivideon, jossa nähdään kuinka Justin Bieber yrittää päästä BET Awards -gaalailtaan. Ovella oleva turvamies ei kuitenkaan suostu päästämään tiimiä sisään, koska yhdeltä turvamieheltä puuttui sisäänpääsyyn oikeuttava lippu. Justin olisi voinut kävellä sisään, mutta hän ei suostunut liikahtamaan ilman turvamiehiään. Katso video tästä.

Lopulta tilanne saatiin ratkaistua ja tiimi pääsi sisään. Justin Bieber ehti kuitenkin haukkua julkisesti heiltä lippuja kysyneen turvamiehen. Tapahtuman järjestäjä ilmoitti myöhemmin, että kaikilla tulee olla asiaankuuluva lippu, tai muussa tapauksessa he jäävät tilaisuuden ulkopuolelle.