Rosie Huntington-Whiteley ihastui varattuun kuninkaalliseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmannessa Transformers-elokuvassa naispääosaa esittävä Rosie Huntington-Whiteley on noussut parissa vuodessa supertähdeksi, jonka tekemisiä seurataan tarkasti. Hänet valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Parhaillaan Rosie viilettää ympäri maailmaa uuden Transformers-elokuvan ensi-iltajuhlissa. Muutama päivä sitten hän juhli leffaa Lontoossa, ja nyt hän on paljastanut olevansa ihastunut samaisessa kaupungissa asuvaan kuninkaalliseen. Rosie kertoi nimittäin Live! With Regis -ohjelmassa ihastuneensa Prinssi Harryyn. Neitokainen on tosin hieman myöhässä, sillä aiemmin tällä viikolla Harryn kerrottiin tapailevan Florence Brudenell-Brucea, joka on aiemmin seurustellut formulatähti Jenson Buttonin kanssa.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.