Rosie Huntington-Whiteley uransa kuumimmissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt verkossa on koottu yhteen Rosien tähänastisen uran kuumimmat poseeraukset. Mukana on myös taannoin Britannian GQ-lehden kannessa kohahduttanut alastonkuva sekä suuri joukko muita paljastavia ja vihjailevia kuvia.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.