Arnold Schwarzeneggerillä ei avioehtoa – vaimolle satoja miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger joutui taannoin suhdekurimukseen, kun julkisuuteen vuodettiin tieto uskottomuudesta ja aviottomasta lapsesta. Samalla supertähti ilmoitti 25 vuotta kestäneen avioliittonsa päättyneen.

Nyt avioero on vahvistettu myös virallisesti, kun kuvernaattorin vaimo Maria Shriver on jättänyt eropaperit. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan avioparilla ei ole avioehtoa, joten pariskunnan huimasta noin 400 miljoonan dollarin omaisuudesta puolet on nyt menossa vaimolle. Todennäköistä kuitenkin on, että asiasta sovitaan tuomioistuimen ulkopuolella.

Lehtitietojen mukaan skandaalin vuoti lehdistölle Tältä Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver Shriverin kerrotaan suunnitelleen tiedotustilaisuuden järjestämistä saatuaan kolmisen viikkoa sitten tietää miehensä aviottomasta lapsesta. Lopulta siitä luovuttiin ja vaimo ystävineen päätti vuotaa tiedon asiasta Los Angeles Times -lehdelle.