Blake Livelyn nakukuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Joulukuun alussa Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon.

Kerroimme viime kuussa kuinka The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuilleen 23-vuotiaan tähden alastonkuvia oli vuotanut verkkoon. Tuolloin tähden tiedottaja kiisti, että kuvissa alastomana kännykkäkameralleen poseerannut nainen olisi Lively.

Tästä syystä kuvat haltuunsa saanut hakkeri päätti osoittaa kuvien aitouden ja julkaisi lisää materiaalia. Tuoreemmissa kuvissa Blake kuvaa rintojaan ja nännejään sekä poseeraa täysin alastomana kylpyhuoneen peilin edessä. Kuvat ovat ilmiselväsi lapsilta kiellettyjä, joten emme linkitä niihin. Otokset löytyvät kuitenkin helposti verkosta.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively tähdittää parhaillaan Green Lantern -elokuvaa. Hän erosi taannoin Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästä Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen.