Mikä moka! Katy Perry värjäsi hiuksensa vahingossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Perry on tottunut kohahduttamaan rohkeilla asuillaan, mutta nyt hänelle on sattunut muodonmuutoksen yhteydessä nolo moka.

Katy Perry esitteli nimittäin viikonloppuna uuden hiusvärinsä Kanadassa, mutta samalla myönsi ettei väri ollut aivan toivottu. Laulaja kertoi Twitter-blogissaan yrittäneensä blondata hiuksensa, mutta lopulta hiuksista tulikin punaiset. Perry lisäsi vielä ettei voi kolmeen viikkoon vaalentaa hiuksiaan ilman että olisi vaarassa menettää hiuksensa kokonaan.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.