Paris Hilton pokasi Kauhea kankkunen -ohjaajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Nyt Paris on jo löytänyt itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Paris Hilton ja Todd Phillips nähtiin viikonloppuna viettämässä romanttisia hetkiä Hollywoodin yöelämässä. He viettivät iltaansa esimerkiksi Beacher’s Madhouse -ravintolassa, jossa tuoreelle parille oli varattuna syrjäinen pöytä. Silminnäkijöiden mukaan Paris ja Todd viettivät illan keskittyneinä toisiinsa ja suutelivat runsaasti. Ilta jatkui vielä Chateau Marmontin terassille.

Parisin vanhemmat Rick ja Kathy Hilton ottivat äskettäin taloaan vastaan peräti 10 miljoonan dollarin pankkilainan. Näinkään valtava pankkilaina ei automaattisesti ole merkki taloudellisista vaikeuksista, mutta takuulla se nostaa esiin kysymyksiä. Taannoin Nicolas Cage joutui ottamaan pankista kahden miljoonan lainan, mikä oli lopulta ensimmäinen merkki hänen täydellisestä vararikostaan ja kymmenien miljoonien jättiveloista.