Pippa Middletonin paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt Pippa Middleton on ikuistettu monien muiden julkkistähtien tavoin Wimbledonissa järjestettävää tennisturnausta, josta on tänä vuonna muodostunut julkkistähtien suosima näyttäytymispaikka. Pippa oli pukeutunut tummansiniseen toppiin, josta näkyi osittain myös läpi.

Viime kuussa brittilehdet paljastivat Pippan eronneen poikaystävästään Alex Loudonista yli vuoden seurustelun jälkeen, ja sittemmin häntä naitettiin useille julkkiskomistuksille. Vanha suola kuitenkin janotti, sillä Pippa palasi Loudonin kainaloon. Eilen ex-pariskunta nähtiin Wimbledonissa läheisissä tunnelmissa. Eron syyksi kerrottiin aiemmin Pippan äkillinen megajulkisuus, josta Alex ei pitänyt.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.