Salviako ei ole huume? Katso raju kotivideo

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Jokunen kuukausi sitten ympäri maailmaa kohistiin salvian huumeen kaltaisista vaikutuksista sitä poltettaessa. Kohun sai aikaan teinitähti Miley Cyrus, joka nähtiin kännykkävideolla sekoilemassa poltettuaan salviaa.

Salvian polttaminen on laillista monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, vaikka sen vaikutukset ovat hyvin pitkälle huumeiden kaltaisia. Cyrusin tapauksen jälkeen eräs radiotoimittaja kokeili ainetta suorassa lähetyksessä, ja tulos oli karmaiseva. Nyt verkossa leviää karu kotivideo, jossa nähtävät mies ja nainen polttavat salviaa.

Videolla nähdään kuinka mies sekoaa yllättäen pahemman kerran. Hän onnistuu nousemaan ylös ja kaatuilemaan hetken aikaa sohvilla ja lattialla, kunnes päättää rikkoa olohuoneen ikkunan ja hypätä siitä ulos. Vasta ulkona mies tajuaa mitä on tapahtunut.