Teinityttö matki Rihannaa – erotettiin koulusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet toimivat usein esikuvina ja roolimalleina miljoonille faneilleen, jotka matkivat mielellään myös idoliensa tyylejä. Aina oman suosikin matkiminen ei kuitenkaan välttämättä kannata. Sen on nimittäin saanut huomata eräs teinityttö.

Rihanna värjäsi taannoin hiuksensa punaisiksi, ja pian sen jälkeen 15-vuotias koulutyttö Millie Foley päätti seurata supertähden esimerkkiä ja värjätä myös omat hiuksensa punaisiksi. Neitokaisen saavuttua seuraavana päivänä All Saints High School -kouluunsa oli yllätys melkoinen. Opettaja käski tytön nimittäin palata kotiinsa ja pestä uusi punainen väri pois.

– Se ei vaikuttanut mitenkään opiskeluuni, joten en nähnyt siinä ongelmaa. Halusin vain hiusteni näytävän samalta kuin Rihannalla. En halunnut värjätä sitä pois, ja kestää vuoden että se kasvaa pois, Millie Foley kertoi Daily Star -lehdelle.

Tyttö ei vaatimukseen suostunut, joten koulu kutsui hänet vanhempineen yhteiseen neuvonpitoon. Lopputuloksena tyttö erotettiin koulusta. Sittemmin tilanne on jo ratkennut ja tyttö on palannut koulun penkille edelleen punatukkaisena.