Daniel Radcliffe alkoholisoitui Harry Potter -kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga on pian lopussa valkokankaalla, kun viimeinenkin elokuva saadaan ensi-iltaansa. Nyt elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on paljastanut haastattelusa kulissien takaisia tapahtumia.

Lapsitähtenä maailmanmaineeseen noussut 22-vuotias Daniel Radcliffe ajautui nimittäin ongelmiin alkoholin kanssa täytettyään 18-vuotta. Kuudetta Potter-elokuvaa kuvatessaan Radcliffe käytti runsaasti alkoholia ja oli omien sanojensa mukaan siitä myös riippuvainen.

– Minä tulin riippuvaiseksi alkoholista nauttiakseni siitä kaikesta. Silloin oli muutaman vuoden ajanjakso, jolloin ihastuin siihen ajatukseen, että minun pitäisi elää julkkisten pintaliitoelämää, joka ei todellisuudessa kuitenkaan sopinut minulle, Daniel Radcliffe kertoi GQ-lehden brittiversion haastattelussa.

Samalla Daniel Radcliffe kertoo jättäneensä alkoholin kokonaan viime vuoden elokuussa ja viettävänsä nykyisin mieluummin aikaa tyttöystävänsä Olive Uniacken kanssa kuin viinanhuuruisissa juhlissa.

– Minä itse asiassa nautin ihmissuhteesta tyttöystäväni kanssa. Niin paljon kuin haluaisinkin olla ihminen, joka viilettää bileistä toiseen naukkailemassa drinkkejä, sellainen ei vain sovi minulle. Olen huomannut, että rauhallisesta elämästä nauttimisessa ei ole mitään hävettävää.