Emma paljasti Hollywood-julkkisten paparazzi-vehkeilyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Viihdelehti Stara tapasi neitokaisen taannoin Espanjassa. Katso haastattelu tästä.

Superbad-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Easy A -elokuvan tähtenä, ja sen jälkeen neitokainen muutti tyyliään radikaalisti Spider-Man -elokuvaansa varten. Nyt Emma nähdään Vanity Fair -lehdessä raikkaan punavalkoisissa bikineissä. Saman lehden haastattelussa hän paljastaa Hollywoodin kohujulkkisten ja paparazzien suhteen.

– Eräs paparazzi lähestyi minua kun olin kävelemässä autolleni. Hän sanoi ”Hei Emma, minä poistan nämä kuvat. Tässä on käyntikorttini. Jos joskus menet ystävien kanssa rannalle tai kuljet kotonasi pyjamassa, soita minulle.”, Emma Stone kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Hän toisti vielä ”Mutta minä poistan nämä kuva, ok?” Paparazzit yrittävät saada kuvillaan sopimuksen ja esittää ystävääsi. Aiemmin en tiennyt, että niin todella tapahtuisi. Että ihmiset tosiaan soittavat itse paparazzit paikalle.

Taannoin Jay Leno esitti haastattelun yhteydessä Emma Stonen vanhan arkistovideon, jossa tämä esiintyy 15-vuotiaana laulukilpailussa. Emma ei ollut kovinkaan mielissään arkistovideon löytymisestä ja esittämisestä televisio-ohjelmassa. Samalla Emma kertoi Spider-Man elokuvassa nähtävästä seksikohtauksesta ja sen tekemisestä.

– Elokuvassa on seksikohtaus, jossa näyttelemme harrastavamme seksiä ja hypimme toistemme päällä ylös ja alas. Sain yllättäen samaan aikaan aika rajun astmakohtauksen, Emma Stone paljasti Lenolle.