Fergien lastenkirja on liian raju julkaistavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittien oma Fergie, eli Sarah Ferguson, oli viime vuonna otsikoissa yritettyään rahastaa ex-aviomiehellään 500.000 puntaa, eli noin 550.000 euroa. Julkkistähti olisi viime vuonna voinut helpottaa rahapulaansa merkittävästi osallistumalla Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversioon, mutta Fergie kieltäytyi rahakkaasta tarjouksesta.

Nyt Fergie on kohdannut jälleen uuden vastoinkäymisen, kun hän yritti ansaita elantoaan kirjoittamalla lastenkirjan. The Little Pear Tree -nimisen kirjan aiheena oli 9/11, joten jo aihevalinta oli hieman kyseenalainen erityisesti Yhdysvaltojen markkinoille. Nyt kirja on valmis, mutta sen julkaiseminen on toistaiseksi jäissä. Kustantajien mukaan kirja on nimittäin liian raju julkaistavaksi kirjana. Lastenkirja kertoo puusta, joka selviytyi WTC-iskusta.

Fergie menetti elinikäiset säästönsä vuonna 2009 lifestyle-tuotteisiin keskittyneen amerikkalaiseen Hartmoor-yhtiön ajauduttua konkurssiin. Prinssi Andrew’n entisenä vaimona tunnettu Yorkin herttuatar sijoitti yhtiöön noin 750.000 euroa. Yhtiön lupaava tulevaisuus osoittautui kuitenkin vain katteettomaksi lupaukseksi, ja lopulta yhtiö ajautui vakaviin talousvaikeuksiin.