Hittielokuvan fantasia muuttuikin todeksi – miljoonat ihastuivat – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ympäri maailmaa sai poikkeuksetta ylistäviä arvosteluja Pixarin tuottama animaatioelokuva Up, jossa papparainen ei suostu muuttamaan talostaan ympärille rakennettavien kerrostalojen omistajien vaatimuksista huolimatta. Nyt elokuva on muuttunut siltä osin todellisuudeksi.

Yhdysvalloissa on nimittäin menossa erikoinen kamppailu, jossa lakimies Randal Acker ei suostu muuttamaan pois puurakenteisesta omakotitalostaan sen ympärille kohoavien kerrostalojen rakennuttajien vaatimuksista huolimatta, OregonLive.com uutisoi. Kaiken lisäksi lakimiehen Portlandissa sijaitseva talo on kuin kopio Hollywood-elokuvan talosta. Jatkossa animaation voidaan siten kertoa perustuvan osittain tositapahtumiin.

Katso kuva tästä.

Tarinoiden yhteneväisyydet on huomattu, ja Acker korosti niitä myös itse tilaamalla vuonna 1894 rakennetun puutalonsa katolle peräti 400 ilmapalloa. Nyt lakimies on saanut oikeudelta päätöksen, jonka mukaan hänen ei tarvitse myydä taloaan. Samalla tarina on levinnyt kulovalkean tavoin ympäri maailmaa ja Randal Acker on saanut miljoonien sympatiat puolelleen. Elokuvan tarinan tavoin hän ei kuitenkaan voi lähteä taloineen lentämään ilmapallojen avulla.