Reggae-legenda Inner Circle esiintyy Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1968 Jamaikalla perustettu reggaen hitikäs ikämiesryhmä Inner Circle saapuu elokuussa Suomeen. Kuuma Jamaika laskeutuu Tampereen Tullikamarin Klubille yhden illan ajaksi lauantaina 13. elokuuta.

Harvinaisella, tiiviillä klubikeikalla kuullaan tuttuja, iskeviä ja tanssittavia biisejä. Reggaen pahat pojat muistetaan parhaiten kappaleista Bad Boys, Da Bomb ja Sweat (A La La La Long). Ennen Karibian kuumia uroita lavalla käy tamperelainen Jing & Jangsters, joka löylyttää rytmimusiikillaan yleisön kunnon alkulämpöön.

Inner Circlessä soittavat yhä alkuperäisjäsenet basisti Ian Lewis ja kitaristi Roger Lewis. Myös muu nykybändi on kokenut ja kovatasoinen: kosketinsoittimia hallinnoi Bernard ”Touter” Harvey, rumpuja nakuttaa Lancelot Hall ja laulusolistina villitsee yhtyeen tuorein jäsen Jr. Jazz, joka hänkin on ollut mukana Inner Circlen sisäpiirissä jo 13 vuotta.