Irina Shayk harrasti intiimejä puuhia rantavedessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar on seurustellut jo pidemmän aikaa jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Nyt julkkispari on bongattu nauttimassa lomapäivästään Portugalin Algarven lomakohteessa. Rannalla aurinkoa paistatellut näyttävä parivaljakko kiinnitti takuulla kaikkien rannalla olleiden huomion. He telmivät rantavedessä myös siten, että joku olisi voinut epäillä heidän harrastavan intiimejä puuhia.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä ja valjasti näyttävän ulkomuotonsa hyvän asian puolesta. Irina nimittäin poseerasi alastomana Marc Jacobsin Protect the Skin You’re In -nimisessä ihosyöpäkampanjassa.