Miljonääri jakoi köyhille riihikuivaa rahaa jättisummalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyväntekeväisyyttä tehdään Kiinassa aivan liian vähän, ainakin jos on uskominen kanadankiinalaista liikemiestä Saree Chania. Miljonääri on nimittäin järjestänyt näyttävän tempauksen, jossa hän jakoi apua tarvitseville jättisumman käteisenä.

Canada Fei Cui International Industrial Group Ltd -yhtiön johtaja Saree Chan järjesti tilaisuuden, jossa hän jakoi seteleinä Hainanin alueen köyhille opiskelijoille, vanhuksille ja vammaisille peräti 3,2 miljoonaa juania, eli noin 320.000 euroa. Lisäksi mies lahjoitti kymmenientuhansien eurojen arvosta rahaa eläinten suojeluun keskittyneelle organisaatiolle.

Chan kertoi halunneensa tempauksellaan rohkaista rikkaita kiinalaisia lahjoittamaan omaisuuttaan köyhille. Hänen mielestään Kiinassa tehdään nykyisin aivan liian vähän hyväntekeväisyyttä. Ennen tuoreinta tempaustaan Chan on lahjoittanut jo miljoonia euroja hyväntekeväisyyteen, Hainan Net uutisoi.