Murtovaras rysän päältä kiinni – nainen riisui itsensä alastomaksi pakomatkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malesiassa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa naispuolinen murtovaras yllätti lauantaina toden teolla. Nainen jäi nimittäin kiinni varkaudesta, mutta onnistui pakenemaan. Pakomatkallaan hän ryhtyi yllättäen riisumaan vaatteitaan.

Matkapuhelimia, lompakoita ja kameroita Chong Hwa High School -koulun opiskelija-asuntolasta varastanut nainen huomasi ettei pakomatka tule onnistumaan, joten hän päätti riisuutua vaatteistaan yksi toisensa jälkeen. Lopulta pakoon pinkova nainen oli täysin alaston, China Press uutisoi. Samalla hänen varastamansa esineet jäivät matkan varrelle.

Nainen ei kuitenkaan aikonut antautua, sillä hän jatkoi pakoaan ilman vaatteita. Lopulta varas saatiin kiinni ja toimitettiin poliisille. Viranomaiset kertoivat uutistoimistolle naisen varastaneen saadakseen ruokaa.