Rinnat paljastuivat televisiolähetyksessä – mediatemppu vai sikailua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa kohistaan nyt paljastelusta, joka tapahtui suositun realityohjelman kuvauksissa. Siinä nimittäin tuntematon mieshenkilö veti yllättäen näyttelijäurasta haaveilevan naisen bikinien yläosan alas paljastaen siten naisen rinnat televisiokameroille.

Kyseistä kohtausta ei nähdä televisio-ohjelmassa, mutta tuotantoyhtiö vuoti materiaalin julkisuuteen nettivideona. Nettivideolla nähdään kuinka Bai-niminen nainen ja kolmetoista muuta naista ovat hakemassa roolia Hai Dao Jiu Hu Dui -televisiosarjasta.

Kesken kaiken kuvauksiin ryntää mies, joka tiedustelee Bailta raivoisasti miksi tämä on mukana kuvauksissa. Miehen uskotaan olevan naisen poikaystävä. Mies ryhtyy potkimaan naista ja raahaamaan häntä pois kuvauksistaja huutamaan, että nainen pitää strippaamisesta. Sen jälkeen mies vetää naisen bikinien yläosan alas. Verkossa videota epäillään nyt televisio-ohjelman tai naisen mainostempuksi.