Tom Felton paljasti karmaisevan faniviestin: ”Se ei ollut ainoastaan kirje”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa Draco Malfoyn roolia näyttelevä Tom Felton nousi viime viikolla otsikoihin, kun leffojen naispääosan esittäjä Emma Watson kertoi olleensa ihastunut häneen kuvauksissa. Nyt Felton on paljastanut karmeimman saamansa faniviestin.

Tom Felton sai nimittäin aikoinaan amerikkalaiselta miespuoliselta faniltaan viestin, jossa tämä ehdotti nuorelle näyttelijälle muuttoa Britanniasta Yhdysvaltoihin. Kaiken lisäksi mies haki lupaa adoptoida Felton.

– Eräs amerikkalainen yritti kerran adoptoida minut. Se oli karmaisevin faniviesti jonka olen koskaan saanut. Se oli todella vakavaa. Se ei nimittäin ollut ainoastaan kirje, vaan hän lähetti mapillisen virallisia asiakirjoja allekirjoitettavaksi. Niiden mukaan minä olisin muuttanut nimekseni Draco, olisin jättänyt vanhempani ja muuttanut Yhdysvaltoihin asumaan hänen luokseen, Tom Felton kertoi Live Magazine -lehdelle.