Transformers nousi hitiksi myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keskiviikkona maailmanensi-iltaan tullut elokuva Transformers: Kuun pimeä puoli teki hellesäästä huolimatta Suomessa kesälomakauden parhaan tuloksen. Maailmanlaajuisesti Transformers nousi kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi avaukseksi 372 miljoonan dollarin lipputuloilla.

Hasbron 1980-luvulla suosituksi nousseeseen robottiauto-lelusarjaan perustuva toimintaelokuva on kerännyt viidessä päivässä jo lähes 33.000 katsojaa. Määrä on tuhansia enemmän kuin sarjan kaksi aiempaa osaa samassa ajassa.

Michael Bayn ohjaama ja Steven Spielbergin tuottaman Transformers-sarjan uusin osa on ensimmäinen 3D:nä kuvattu, ja elokuvan 3D-toteutus onkin saanut kovasti kiitosta myös kriitikoilta. Elokuvan pääosissa nähdään Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, John Malkovich ja Frances McDormand.