Adrianne Curry julkaisi kuvan kaula-aukostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry ilmoitti toukokuussa hakevansa eroa miehestään Christopher Knightista. Avioero tuli yllätyksenä monille.

Sittemmin Adrianne on viettänyt sinkkuelämää julkaisemalla itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan. Nyt nörtiksi julistautunut kaunotar esittelee itse julkaisemassaan nettikuvassa rintamustaan ja varsin avonaista kaula-aukkoaan.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.