Apina anasti kameran ja kuvasi itseään – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka leijona vei luontokuvaajan käynnissä olevan videokameran ja kantoi sitä suussaan. Pari viikkoa sitten lokki teki saman ja tallensi samalla upeaa ilmakuvaa. Nyt myös apina on anastanut luontokuvaajan kameran, mutta tulos on hieman toisenlainen.

Leijonaa ja lokkia fiksumpi apina ymmärsi nimittäin napsia kuvia lähinnä itsestään, sillä tuloksena oli näytäviä poseerauksia. Eräässä kuvassa apina kuvasi sekä itsensä että myös kameraansa havittelevan luontokuvaajan. Katso kuvat tästä.

Pohjois-Sulawesin kansallispuistossa Indonesiassa reissanneen luontokuvaaja David Slaterin ei siis tarvinnut itse tähtäillä kohdettaan, joka päätti tarjota auttavaa kättään ja ottaa itse omat kuvansa. Slater epäilee, että apina näki peilikuvansa kameran linssistä ja sitä ihaillessaan tuli samalla painaneeksi laukaisinta.